LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Den Rytmiske Efterskole i Baaring Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Den Rytmiske Efterskole i Baaring tager udgangspunkt i det Grundtvig-Koldske menneskesyn. Bygningerne, hvori efterskolen har til huse, er fra 1959 og har indtil 2008 fungeret som Baaring Højskole. Tankerne bagved Baaring højskole er videreført i efterskolen idegrundlag, om den ligeværdige samtale som nødvendigt udgangspunkt for fredelig sameksistens i en globaliseret verden.

Det første elevhold begyndte på Den Rytmiske Efterskole i Baaring i august 2009. Efterskolen tager, som navnet indikerer, udgangspunkt i musikken og har fire linjer, eleverne kan vælge imellem: rytmisk musik, klassisk musik, producer- og en sanglinje. Der går 127 elever på efterskolen. Der undervises på 9. og 10. klassetrin med FSA og FS10 prøveaflæggelse i slutningen af skoleåret. Undervisningen har særlig vægt på sprogundervisning og internationale kontakter.

Skolen har bl.a. fem musiklokaler, et veludstyret lydstudie med bl. a professionelt redigeringsprogram Pro Tools, 2 mindre studier med Cubase software som basis, en klassisk afdeling med nyindkøbt flygel, en rytmisk afdeling, særlige rum til sanglinien samt en række øvelokaler, alle udstyret med min. et klaver – så der er rig mulighed for at udfolde og udvikle sig musikalsk og menneskeligt.

Hjemmeside: www.rytmiskefterskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Kaj Thanings Alle 4
5466 Asperup
DENMARK
Telefon:
+45 64 48 11 08
E-mail:
info@rytmiskefterskole.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.