LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Den Holistiske Højskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Den Holistiske Højskole ligger i Sønderjylland og har eksisteret siden 2010. På højskolens kurser arbejdes der med personlig udvikling og udvikling af den spirituelle bevidsthed. I samværet på skolen er der fokus på det hele menneske og mulighede n for at udfolde sit fulde potentiale til glæde og gavn for både det enkelte menneske og verden omkring.

Højskolens kurser varierer i længde og indhold. Der afholdes både weekendkurser, ugekurser og dagkurser samt aftenarrangementer, der kan bestå af spirituelle foredrag og kreativ undervisning. Desuden er der mulighed for at komme på retreat, hvor man kan trække sig tilbage i fredelige omgivelser, fordybe sig i et projekt eller bare slappe af.

Højskolen arbejder ud fra en målsætning om at inspirere og motivere kursisterne, så de får fornyet livsappetit og større afklaring i forhold til sig selv og livet.

Hjemmeside: www.holistisk-hojskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Stensbækgade 29
6510 Gram
DENMARK
Telefon:
51 36 18 09
E-mail:
holistiskhojskole@gmail.com

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.