LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Decor farver Bæredygtigt Byggeri & Energi (Økologi og miljø)

Decor farver er landets største farvehandel dedikeret til bæredygtige kvalitetsløsninger. I forretningen, som ligger i København, finder man alt, hvad man behøver til miljø- og indeklimavenlig vedligeholdelse og dekoration. Medarbejderne giver hver dag rådgivning til private og professionelle, uanset hvad der skal males.

Butikken fører blandt andet sin egen serie af vægmaling, som er mærket med Indeklimamærket fra Teknologisk Institut, der er den mest krævende mærkningsordning indenfor overfladeprodukter.

Kom ind i Decor farver, Københavns bæredygtige farvehandel, og se hele paletten af miljø-og indeklimavenlige overfladeprodukter eller bestil din bæredygtige maling via hjemmesiden.

Hjemmeside: www.naturmaling.dk

Andre projekter i Bæredygtigt Byggeri & Energi

Læs mere

Adresse:
Ryesgade 23
2200 København N
DENMARK
Telefon:
+45 33 13 99 11
E-mail:
decorfarver@gmail.com

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtigt Byggeri & Energi

Merkur arbejder for at fremme et byggeri og energiforbrug, der tager hensyn til miljøet og klimaet, og som giver huse, der er sunde at bo i. Derfor lånefinansierer vi solceller, vindmøller, bæredygtige byggevirksomheder, genanvendelse af byggematerialer og arkitekter, rådgivere og foreninger, som arbejder for et økologisk og bæredygtigt byggeri og en vedvarende energiproduktion.