LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

De Jydske Helte I/S Kultur (Kultur og undervisning)

Der høstes mere end 20 års erfaring på de skrå brædder, når de tre gutter fra Silkeborg, Johan Plesner, Søren Stockmar, og Mads Haagen, sammen optræder som De Jydske Helte.

Repertoiret spænder lige fra det middelalderlige narrespil med autentiske kostumer og rekvisitter, over traditionel cirkus artisteri, til den tidløse høvisk vidtløftige gøglerforestilling, hvor komisk nærvær, artisteri og musikalitet bliver forenet i nye udtryk i den folkekære ramme af klassisk østjydsk gøglertradition.

Som det nyeste skud på stammen, tilbyder De Jydske Helte med stor hjertelighed et program, specielt sammensat til familiefesten. I særdeleshed bryllupper, hvor anledningen fordrer ekstra højnet, poetisk fingerspidsfornemmelse.

Hjemmeside: www.dejyskehelte.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Resendalvej 16
8600 Silkeborg
DENMARK
Telefon:
+45 61 67 34 20
E-mail:
kontakt@dejydskehelte.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.