LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Danske Daginstitutioner Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Landsorganisationen Danske Daginstitutioner, LDD, er en selvejende organisation med fokus på omsorg for børn og unge. Organisationen yder personlig, engageret og kompetent service på alle niveauer.

Formålet med Danske Daginstitutioner er, gennem frivilligt arbejde, at skabe bedst mulige vilkår for børns opvækst, udvikling og trivsel. Derudover skal den medvirke til etablering og drift af private og selvejende institutioner samt fremme denne institutionsform. Organisationen tilbyder høj grad af forældreindflydelse og selvforvaltning lokalt og stiller materialer og know-how til rådighed, hvor der er behov og ønsker for det.

Hjemmeside: www.ldd.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Hejrevang 21D 1.
3450 Allerød
DENMARK
Telefon:
32 95 32 30
E-mail:
ldd@ldd.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.