LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Danmarks Naturfond Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Danmarks Naturfond er stiftet af Danmarks Naturfredningsforening i 1967. Fonden har til formål at beskytte naturen og drive fondens ejendomme og områder så naturligt som muligt. Fonden arbejder således på at bevare landskabelige og kulturhistoriske værdier, beskytte dyr og planter og sikre rekreative områder for befolkningen.

Der er offentlig adgang til alle Danmarks Naturfonds ejendomme og gennem hjemmeside, informationstavler og foldere formidles information om fondens ejendomme, så besøgende kan få den bedst mulige oplevelse.

Hjemmeside: www.danmarksnaturfond.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Kågårdsvej 12
5900 Rudkøbing
DENMARK
Telefon:
62 57 14 15
E-mail:
www.danmarksnaturfond.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.