LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Danmarks Aktive Forbrugere Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Aktive Forbrugere er en organisation der arbejder for et bedre og mere bæredygtigt forbrug. Aktive Forbrugere fokuserer særligt på at fremme bæredygtige fødevarer af en god kvalitet, fjerne miljø- og sundhedsskadelige kemikalier og etisk og social bæredygtighed i tøj - og tekstil industrien.

Aktive Forbrugere arbejder med kampagner rettet imod varer eller producenter som ikke er bæredygtige. Kampagnerne foregår bl.a. ved at oplyse forbrugerne, lave aktioner, lobbyarbejde og ved at føre dialog med producenter og butikker.

Organisationen støtter økologi og andre mere bæredygtige fødevarer samt miljømærkede produkter og andre produkter uden miljø- og sundhedsskadelige kemikalier. De er også aktive i organisationer som arbejder for at forbedre vilkårene for tekstilarbejdere i udviklingslandene.

Hjemmeside: www.aktiveforbrugere.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Fælledvej 12
2200 København N
DENMARK
Telefon:
+45 61 72 07 88
E-mail:
mail@aktiveforbrugere.org

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.