LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Dahl&Vin Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Dahl&Vin importerer vin fra Alsace, Bordeaux, Loire, Bourgogne, Jura, Sicilien (Etna), Umbrien og Catalonien. Virksomheden har tæt kontakt til vinbønderne, besøger dem så ofte som muligt og kender områderne godt.

Der kommer løbende nye vine til, når de rigtige findes. Størstedelen af deres vine er certificerede enten biodynamisk (Demeter) eller økologisk. De der ikke er, er enten på vej til en økologisk certificering eller har valgt ikke at blive certificerede. Alle vinmagere (certificerede eller ej) går meget højt op i en bæredygtig og økologisk produktion, hvor man belaster det omkringliggende miljø så lidt som muligt.

Dahl&Vin har desuden den fysiske butik Vinkapellet på Nørrebro i København, hvor man kan købe deres vine i hyggelige rammer. I butikken finder man også et udvalg af te og krydderier af egen import samt Friis-Holm chokolader, kaffe og andre udvalgte produkter. Alt sammen økologisk eller biodynamisk. Herfra bringer de vin ud på cykel til kunder i nærområdet – men sender også gerne til interesserede i andre dele af landet.

Dahl&Vin er certificeret Demeter Forhandler.

Hjemmeside: www.vinkapellet.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Torphusene 12
3050 Humlebæk
DENMARK
E-mail:
regin@vinkapellet.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.