LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Creative Copenhagen Kultur (Kultur og undervisning)

Creative Copenhagen boltrer sig på 150 m2, hvor der både er lydstudie, kontorfællesskab og fotostudie midt på Christianshavn. Huset danner ramme for en bred vifte af kreative mennesker lige fra sangskrivere og bloggere til make-up artister og fotografer. Med kreativiteten til fælles arbejder de på tværs i huset med projekter, og den brede faglighed gør, at der altid er hjælp at hente. Både lyd- og fotostudiet kan lejes med udstyr til indspilning eller fotoshoot for en dag eller som en fast del af huset og dets hold. Creative Copenhagen slår også et slag for den sociale indsats og har tidligere afholdt kreative workshops for utilpassede og psykisk sårbare unge.

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Skt. Annægade 7 4.tv
1416 København K
DENMARK
Telefon:
27591443
E-mail:
madsbbkrog@gmail.com

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.