LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Citisense ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Citisense er en århusiansk virksomhed, der vil gøre en forskel. Virksomheden tror på, at processer hvor mennesker mødes om projekter og beslutninger er vigtige. For at understøtte og kvalificere processerne, har Citisense udviklet web-baserede platforme, hvor alt om et projekt samles på ét sted - inklusiv den dialog der er omkring emnet. Kunderne er både private og offentlige aktører, der typisk har projekter og processer i gang, der involverer mange parter. Det kan som i Mariagerfjord Kommune være implementering af den nye folkeskolelov eller som i Samsø Kommune, der kører processen om den nye Ballen Færgehavn på Citisense platforme. Uanset hvem brugerne er vil oplevelsen være gennemsigtighed, overblik, inkludering og mulighed for dialog.

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Skodshøjen 1
8240 Risskov
DENMARK
E-mail:
MKR@citisense.dk

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.