LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Cirkus Mongo ApS Kultur (Kultur og undervisning)

Tonny Trifolikom er af rejsende familie og har sammen med hesten Mongo, en gammel hestevogn, en ged og en and turneret Danmark rundt i mange år. Mongo lagde navn til cirkuset, som i dag er uden dyr, men med masser af cirkusstemning. Tonny Trifolikom opsætter også soloshows, både med og uden telt. Derudover har Trifolikom instrueret elever på skoler, efterskoler og specialskoler i mange år. Alene eller sammen med en medinstruktør underviser han i klovneri, trylleri og gøgl, jonglering og akrobatik. Undervisningen slutter som regel med en forrygende cirkusforestilling.

Cirkus Mongo har også teltudlejning. Det er lærredstelte med masser af steming og i flere størrelser.

Hjemmeside: www.cirkusmongo.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Friland 3
8410 Rønde
DENMARK
Telefon:
28 40 73 30
E-mail:
trifolikom@cirkusmongo.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.