LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

CHRISTIANIA SMEDIE IVS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Christiania Smedie står bag de originale Christiania Cykler. Smedjen blev stiftet i begyndelsen af 1970’erne og er en af de ældst eksisterende virksomheder på Christiania. 
Da Fristaden blev erklæret for bilfri by, opstod der et stort behov for alternativ transport til børn og varer. Og det førte til opfindelsen af den første Christiania Bike i den form og størrelse, som vi kender i dag. Siden har der været fart over feltet. Og drømmen om at oversvømme de københavnske gader med ladcykler er blevet til virkelighed. Smedjen er samtidig en social virksomhed, der skaber lærerpladser til unge med kant og rummelige arbejdspladser til fagstærke flexjobbere. I dag sælger Christiania Smedie cykler til det meste af verden og byder ind i deleøkonomien med tilbuddet om fuldt udstyrede christianiacykler på abonnement som kan opsiges med en måneds varsel. Abonnementet inkluderer to eftersyn om året.

Hjemmeside: www.christianiacykler.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Mælkevejen 83A
1440 København K
DENMARK
Telefon:
70707680
E-mail:
info@christianiabikes.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.