LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Center for kropskultur Medicin & Behandling (Kultur og undervisning)

Body-sds Halsnæs, som har beliggenhed mellem Hundested og Frederiksværk, drives af Body-sds Terapeuterne Soneija & Nikolej Foged. Efter at have arbejdet og undervist for Body-sds i København i en årrække valgte de i 2007 at flytte til Torup i Nordsjælland for at blive en del af økosamfundet Dyssekilde. Og her åbnede de endnu et Body-sds center.

Body Self Developments System (Body-sds) er et unikt dansk behandlings- og træningssystem, der har erfaring med at behandle og forebygge det moderne menneskes skavanker.

Body-sds tager udgangspunkt i en behandlingsform, som består af specielle massageteknikker og mobiliserende ledfrigørelser, der har kraftig indvirkning på kroppens selvhelbredende egenskaber.

Ud over at tilbyde Body-sds behandlinger afholder de også ugentlige træningshold og forskellige trænings- og udrensningskurser.

Hjemmeside: www.kropskultur.dk

Andre projekter i Medicin & Behandling

Læs mere

Adresse:
Regnbuen 3
3390 Hundested
DENMARK
Telefon:
+45 50 50 16 69
E-mail:
halsnaes@body-sds.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Medicin & Behandling

Merkur arbejder for størst mulig åndsfrihed i medicin og behandling, herunder muligheden for selv at vælge behandlingsform. Derfor lånefinansierer vi sagligt velfunderet alternativ behandling, antroposofisk behandling/medicin og uddannelsessteder og foreninger, der arbejder for at fremme en helhedsorienteret behandling af mennesker.