LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Byggeselskabet Maj ApS af 1997 Bæredygtigt Byggeri & Energi (Økologi og miljø)

I 1985 startede en gruppe unge tømrer- og snedkersvende andelsfirmaet Byggeselskabet Maj med et ønske om at drive et tømrer/snedkerfirma i fællesskab, hvor hver enkelt medarbejder havde mest mulig indflydelse på sit eget arbejdsliv og kunne udføre godt håndværk i en rar atmosfære. Byggeselskabet Maj fungerer i dag som et professionelt kooperativt firma med økonomisk demokrati, hvor overskud tilfalder fællesskabet i Foreningen Maj.

Byggeselskabet Maj udfører nybygninger, tilbygninger og ombygninger af nye og ældre bygninger. En af selskabets styrker ligger i at realisere individuelle ideer og arbejde kreativt baseret på et bredt materialekendskab. Bygningerne udformes med lavt energiforbrug og med økologiske hensyn. Byggeselskabet Maj forsøger altid at tage størst mulige miljømæssige hensyn ved arbejdet og arbejder under devisen Byggeri med samvittighed - håndværk med respekt.

Byggeselskabet Maj har pt. ingen lån i Merkur Andelskasse.

Hjemmeside: www.byggeselskabetmaj.dk

Andre projekter i Bæredygtigt Byggeri & Energi

Læs mere

Adresse:
Julmosevej 24
3460 Birkerød
DENMARK
Telefon:
6040 8860
E-mail:
vsc@taskmanagers.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtigt Byggeri & Energi

Merkur arbejder for at fremme et byggeri og energiforbrug, der tager hensyn til miljøet og klimaet, og som giver huse, der er sunde at bo i. Derfor lånefinansierer vi solceller, vindmøller, bæredygtige byggevirksomheder, genanvendelse af byggematerialer og arkitekter, rådgivere og foreninger, som arbejder for et økologisk og bæredygtigt byggeri og en vedvarende energiproduktion.