LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Byggefirmaet Logik & Co. ApS Bæredygtigt Byggeri & Energi (Økologi og miljø)

Byggefirmaet Logik & Co blev etableret ved udgangen af 2001. Logik & Co’s værdisæt er centreret omkring godt håndværk, bæredygtighed og social ansvarlighed. Virksomheden beskriver sig selv som totalentreprenør med rødder i de klassiske håndværkstraditioner.

Logik & Co har stor erfaring i bæredygtigt økologisk byggeri, og ser det som en af deres vigtigste opgaver at implementere økologiske løsninger i moderne byggeri. Når byggefirmaet vejleder om byggeri, sker det altid under hensyntagen til miljø og klima.

På det sociale plan forsøger Logik & Co at række hånden ud til dem, der har svært ved at komme i arbejde gennem f.eks. praktik- og lærepladser.

Hjemmeside: www.logik.dk

Andre projekter i Bæredygtigt Byggeri & Energi

Læs mere

Adresse:
Ryesgade 23
2200 København N
DENMARK
Telefon:
+45 35 24 11 03
E-mail:
logik@logik.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtigt Byggeri & Energi

Merkur arbejder for at fremme et byggeri og energiforbrug, der tager hensyn til miljøet og klimaet, og som giver huse, der er sunde at bo i. Derfor lånefinansierer vi solceller, vindmøller, bæredygtige byggevirksomheder, genanvendelse af byggematerialer og arkitekter, rådgivere og foreninger, som arbejder for et økologisk og bæredygtigt byggeri og en vedvarende energiproduktion.