LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Bybi Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Bybi har omkring 20 bigårde fordelt over hele København. De står på byens tage eller i nærheden af de virksomheder, som Bybi samarbejder med. Herfra flyver bierne ud i byens villahaver, parker, grønne områder og altankasser og samler nektar, der bliver til honning. Bierne bliver passet med hjælp fra langtidsledige, tidligere hjemløse, asylansøgere og andre udsatte grupper, der involveres i både biavl, honningproduktion, undervisning og salg af produkter. Honningen produceres med omhu i små partier, så den unikke smag fra hver bydel og årstid bevares, og den indeholder hverken pesticider eller forurening fra luften.

Bybi er et socialt projekt med store ambitioner om at skabe en by, der summer af liv. Ved køb af Bybis honning biddrager man til deres arbejde for en grønnere og mere frodig by med plads til alle.

Hjemmeside: www.bybi.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Sundholmsvej 34
2300 København S
DENMARK
Telefon:
+45 41 27 55 44
E-mail:
om@bybi.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.