LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Butik Køster - Det gode Alternativ Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Butik Køster er en ideologisk funderet butik, som dagligt forsøger at gøre en forskel for sundhed og for udbredelse af økologien i Nordjylland. Butik Køster ligger i den lille landsby Astrup ved Hjørring og ejes og drives af ægteparret Britt og Jakob Køster Larsen. Selvom butikken er lille, rummer den et overraskende stort udvalg af produkter, som sagtens kan hamle op med selv store dagligvarebutikker. Udover aktiviteterne i butikken arrangerer Britt og Jacob også forskellige arrangementer, som har til formål at sætte fokus på sundhed i moderne forstand, økologi og miljø.

Hjemmeside: www.butikkoester.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Astrupvej 746
9800 Hjørring
DENMARK
Telefon:
98 90 48 45
E-mail:
butikkoester@gmail.com

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.