LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Butik-Aftensol på Munksøgård Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Munksøgård som har beliggenhed i Roskilde, er Danmarks største økologiske bofællesskab med omkring 75 børn og 160 voksne fordelt i 100 boliger.

Butik Aftensol er en butik der hører til bofællesskabet Munksøgård, hvorfra man kan købe frugt og grønt, æg, ost, mælkeprodukter, ”kolonial” varer, kød, is og slik. Alle varerne stammer fra lokale økologiske producenter i omegnen. Man kan vælge at møde op nede i butikken og betale direkte eller man kan bestille i forvejen så varerne er klar når man kommer.

Hjemmeside: butik-aftensol@munksoegaard.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Munksøgård 68
4000 Roskilde
DENMARK
Telefon:
+45 23 83 89 05
E-mail:
butik-aftensol@munksoegaard.dk , bjarne.andersen@munksoegaard.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.