LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

BRUNLYNGET DÅDYRFARM Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Kurt og Gurli Christoffersen fra Frederikshavn, har et landbrug som de i 1986 omlagde efter miljøvenlige principper.

I 1997 etablerede Kurt og Gurli en egeskov hvor de i dag holder dådyr som er opvokset i Nordjylland på miljøvenlige jorde i pagt med , og i respekt for naturen. Dyrene er således, til forskel for dyr fra den frie vildtbane og konventionelt drevne farme, opvokset på jorde, hvor der ikke bruges, vækstfremmer, kunstgødning og pesticider eller genmodificeret foder.

Dådyrenes trivsel er en forudsætning for produktion af kvalitetskød. Derfor har dyrene for dem et naturligt område med enge, vandløb og skov. Her kan de dyr der skal slagtes nedlægges uden stress i det hegn de er opvokset i.

Udover landbruget drives BRUNLYNGET BOGFORLAG hvorfra der sælges egne bøger på nettet og via boghandlere.

Hjemmeside: www.brunlynget.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Slustrupvej 25
9900 Frederikshavn
DENMARK
Telefon:
+45 96 21 80 80
E-mail:
klc@brunlynget.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.