LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Børnenes Friskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Børnenes Friskole er en af landets ca. 50 Lilleskoler, og har beliggenhed i Risskov ved Aarhus. Børneantallet på skolen ligger mellem 180-200 elever, hvilket vil sige 10 årgange med 18 - 22 børn i hver klasse.

På Børnenes Friskole er kommunikationen hurtig og direkte. Alle, både lærere og elever, kender hinanden på tværs af klassegrænser og følger med i hinandens trivsel. Skolens størrelse gør det også nemmere at se det enkelte barns muligheder, at opnå en stor grad af børne- og forældreejerskab til skolen samt at sikre, at alle ansatte har kendskab til børnenes skoleliv. Vigtige problemer i en klasse kommer hurtigt til de ansattes kendskab, hvorefter alle kan bidrage med tanker om forbedringer og alle kender situationen, når de møder klassen / dens børn.

Hjemmeside: www.boernenesfriskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Næringen 98
8240 Risskov
DENMARK
Telefon:
+45 86 10 95 45
E-mail:
kontoret@boernenesfriskole.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.