LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Børnelejren på Langeland Sociale institutioner og fællesskaber (Mennesker imellem)

Børnelejren på Langeland er en non-profit forening, der har til formål at sende dårligt stillede børn sammen med deres pædagoger på lejrophold. Børnelejrene bliver afholdt på foreningens bondegård, Søgård Hovedgård, som ligger i naturskønne omgivelser på sydspidsen af Langeland. Samtlige omkostninger til alle børns transport og ophold på lejren bliver finansieret af foreningen, og det er et krav fra foreningens side, at der ikke opkræves brugerbetaling af børnenes forældre for opholdet på Søgård.

Foreningen Børnelejren på Langeland samler penge ind fra erhvervslivet, fonde og private til at sende dårligt stillede børn på et velfortjent lejrophold på Søgård. Man kan også støtte foreningen med andet end penge. I den forbindelse offentliggør Børnelejren på Langeland en ønskeliste på deres hjemmeside.

Hjemmeside: www.lejren.dk

Andre projekter i Sociale institutioner og fællesskaber

Læs mere

Adresse:
Jyllingevej 59 Kld
2720 Vanløse
DENMARK
Telefon:
+45 38 71 12 60
E-mail:
info@lejren.dk

Hjemmeside

Mennesker imellem
Sociale institutioner og fællesskaber

Merkur arbejder for, at alle mennesker behandles ligeværdigt. Det skal være muligt at bo og arbejde på værdig vis, også hvis man har specielle behov. Derfor lånefinansierer vi opholdssteder for socialt belastede børn og unge, botilbud og dagtilbud for voksne, specialskoler, familiepleje og sociale foreninger, økosamfund, bofællesskaber og sociale fællesskaber.