LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Børnehytten Kettinge Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Børnehytten Kettinge Gl. Savværk er en integreret institution beliggende på Lolland. Institutionen har meget fokus på motorik og udeliv, sprog, sociale færdigheder, ansvarlighed, skoleparathed m.m.

Institutionens fokusområder afspejler Børnehyttens dagligdag. Pædagogerne gør stor brug af nærmiljøet og dets faciliteter såsom rideskolen og svømmebadet. De sociale færdigheder stimuleres bl.a. via grupperinger på tværs af aldersgrupper. Desuden lægges der vægt på en god og glidende overgang fra vuggestue til børnehave, samt at de store børnehavebørn gøres skoleklar.

Hjemmeside: www.boernehytten.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Rågelundevej 2
4892 Kettinge
DENMARK
Telefon:
22209313
E-mail:
boernehytten@gmail.com

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.