LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Børnehusets Venner Kultur (Kultur og undervisning)

Børnehusets Venner er en forening, der blev stiftet for at støtte en gruppe forældre, der ønskede at bibeholde en børneinstitution i landsbyen Knudby, Naturbørnehuset Knuden. Med hjælp af indsamlede midler blandt lokalbefolkningen og lån i Merkur købte foreningen ejendommen, som lejes ud til den lille private institution. Ved start i april 2015 var der 10 børn – og efter 1½ år er dette vokset til 22 børn fra området. Ud over huskøbet hjælper Børnehusets Venner institutionen med en række støttearrangementer, ligesom foreningen styrer et korps af lokale frivillige, som giver en varm hånd, når de skal på tur, har ”temauge”, har personalemøde eller bage brød til eftermiddagsmad.

Hjemmeside: www.naturboernehusetknuden.dk/index.php/bornehusets/hvemervibv

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Virksundvej 110 A
8831 Løgstrup
DENMARK
E-mail:
niels@rohrberg.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.