LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Børnehaven Tusindfryd Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Børnehaven Tusindfryd har beliggenhed i Valby og er en Rudolf Steiner børnehave. Det vil sige at Tusindfryd i sit virke er forbundet med Rudolf Steiners antroposofi og pædagogiske visioner. Det betyder, at alle medarbejdere forsøger at tilegne sig og bestandigt øge forståelsen for antroposofiens komplicerede menneskekundskab, med særlig fokus på barnets liv og udvikling før skolealderen.

Med baggrund i dette arbejde, skabes Tusindfryds særegne pædagogiske identitet og kærneværdier, som de ønsker, skal kendetegnes ved kærlighed til opgaven, rummelighed, omsorg, nærvær og evnen til, i mødet med børnene og forældrene, at skabe et sprælsk og dynamisk børneliv, fyldt med livsglæde og livslyst.

Hjemmeside: tusindfrydvalby.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
J.P.E. Hartmanns Allé 13
2500 Valby
DENMARK
Telefon:
+45 36 46 36 92
E-mail:
tusindfryd.valby@gmail.com

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.