LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Børnehaven Skovsneglen Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Børnehaven Skovsneglen har beliggenhed i Vordingborg. Skovsneglen er en Rudolf Steiner Børnehave og det betyder at grundlaget for de overvejelser personalet gør og de deraf følgende beslutninger har sit udspring i den filosofi som Rudolf Steiner kaldte antroposofi, og som kan oversættes med menneskevisdom eller visdom om mennesket. I denne indgår den opfattelse at mennesket er et legemligt – sjæleligt – og åndeligt væsen.

I den første 7 års periode, fra barnet bliver født til det er ca. 7 år, er det primært koncentreret omkring sin legemlige udvikling og derfor arbejdes der ud fra dette. Her er særligt 3 forhold væsentlige og det er at barnet er et efterlignende, sansende og rytmisk væsen. Disse tre forhold bliver der lagt meget vægt på i børnehaven Skovsneglen.

Hjemmeside: www.steinersneglen.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Vråvej 2
4760 Vordingborg
DENMARK
Telefon:
+45 55 38 13 52
E-mail:
steinersneglen@hotmail.com

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.