LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Børnehaven Mariehønen Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Mariehønen er en privat institution med plads til i alt 41 børn fordelt på en vuggestuegruppe og en børnehavegruppe. Børnehaven ligger i Skrillinge nær Middelfart.
Mariehønen er omgivet af 7 tønder land, som deles med Middelfart Friskole. Der er et tæt samarbejde mellem børnehaven og friskolen, og Mariehønen har både børn, der går videre i friskolen og videre til en række andre skoler i og udenfor kommunen.

Mariehønen har en forældrevalgt bestyrelse, der vælges hvert år i marts. Der er tradition for et fint samarbejde med såvel forældre som bedsteforældre tilknyttet Mariehønen. Indimellem er der arbejdsweekender og andre fællesarrangementer, som er med til at skabe et godt sammenhold og en stærk følelse af „vores” sted også blandt de voksne.

Hjemmeside: www.mariehønen-middelfart.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Kålsbjergvej 35
5500 Middelfart
DENMARK
Telefon:
61303104
E-mail:
mariehoenen.middelfart@gmail.com

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.