LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

børnehaven Liden Stina Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Børnehaven Liden Stina på Bornholm er en lille privat børnehave, der ejes og drives af pædagogen Isa Maegaard Dam. Børnehaven holder til i en lille landejendom med tilhørende dyr, så dagen starter altid ude med at fodre dyrene, og når alle så er kommet, synger de sammen i pilehytten. Resten af formiddagen går de på opdagelse, leger, klatrer, plasker, bygger, graver, danser, maler og lader sig inspirere af naturen.

Børnehavens kultur bygger på omsorg, forståelse og respekt for hinanden og for vor omverden.

Det er gennem legen, at barnets kreativitet og nysgerrighed stimuleres og de voksnes engagement og måde at være på smitter af på børnene. I børnehaven er der plads til ca. 12 børn i alderen 0 til 6 år.

Hjemmeside: www.lidenstina.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Maegårdsvej 4
3770 Allinge
DENMARK
Telefon:
+45 21 12 68 23
E-mail:
isa@soldalen.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.