LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Børnehaven Guldæblet Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Børnehaven Guldæblet er en privat børnehave og vuggestue, med beliggenhed i Ågerup ved Roskilde.

Guldæblet er et Rudolf Steiner Børnehus, og det betyder, at grundlaget for de overvejelser der bliver gjort og de deraf følgende beslutninger har sit udspring i den filosofi som Rudolf Steiner kaldte antroposofi, og som kan oversættes med visdom om mennesket. I denne indgår den opfattelse at mennesket er et legemeligt- sjæleligt- og åndeligt væsen.

Et vigtigt princip for Rudolf Steiner pædagogik er at barnet i den første 7 år af livet, betragter verden som god. Det vil sige at alt det et barn oplever, vil for barnet, uanset kvaliteten, virke som det rigtige. Derfor er det af største vigtighed for institutionen at det de byder barnet er gennemarbejdet med ansvarlighed, kærlighed og moral.

Hjemmeside: www.guldaeblet.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Åbanken 54
4320 Lejre
DENMARK
Telefon:
+45 46 78 23 69
E-mail:
info@guldaeblet.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.