LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Børnehaven Ahornhuset Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Børnehaven Ahornhuset beliggende på Ahornvej i Hørsholm, er en institution med børn i alderen 3 – 6 år.

Fællesskabet i børnehaven er præget af en positiv og konstruktiv omgangsform, der tager udgangspunkt i rummelighed og respekt for det enkelte menneske. I hverdagen er forældre og personale børnenes nærmeste guider. En forudsætning for, at alle får glæde af fællesskabet er, at de som gode rollemodeller og i et tæt samarbejde, styrker børnenes sociale udvikling og dermed giver dem et solidt grundlag. Dels for at de får nogle positive, sjove og lærerige børnehave år og dels for at give børnene sociale og medmenneskelige færdigheder, til gavn for nuet og til gavn for det senere liv/skoleliv.

Hjemmeside: www.ahornhuset.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Ahornvej 50
2970 Hørsholm
DENMARK
Telefon:
+45 45 86 42 06
E-mail:
kontakt@ahornhuset.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.