LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Børneøen Munkholm Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Børneøen Munkholm er en Rudolf Steiner naturbørnehave og -vuggestue beliggende på den lille landfaste ø Munkholm ved Munkholmbroen i Holbæk. Stedet har eksisteret siden 2010 som privat institution med 32 børn fordelt på lille-, mellem- og store-gruppe.

Institutionen har til huse i et trelænget bondehus med tilhørende sansehave og naturhave – alt sammen omgivet af skov og med skovsti ned til fjorden. Der tilstræbes, at det skal være hyggeligt for alle at være en del af hinandens hverdag, og i det daglige arbejde værnes der om barnets ret til at være barn. Det vil først og fremmest sige en barndom med plads til leg og fysisk udfoldelse, sunde og naturlige sanseoplevelser, en daglig rytme, som på alsidig vis stimulerer hele barnet og aktive voksne, som gennem praktisk arbejde er efterlignelsesværdige forbilleder for børnene.

Hjemmeside: www.børneøenmunkholm.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Munkholmvej 320
4300 Holbæk
DENMARK
Telefon:
29 93 49 51
E-mail:
mail@bmunkholm.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.