LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Brenderup Højskole Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Brenderup Højskole ligger i Brenderup på Nordfyn og har eksisteret siden 1986. Højskolen har fokus på internationale kulturmøder, især i forhold til kunst, musik og dans. Skolen har elever fra hele verden, og der rejses - både på studietur og på skolens rejselinje.

Skolen er inspireret af Grundtvigs tanker om, at man gennem samvær, samtale og undervisning kan blive klogere på livet, og det personlige møde mellem elever, lærere og øvrigt personale betragtes som grundlæggende. Målet er at forene individualitet, fællesskab og faglighed, så dannelse og uddannelse bliver hinandens forudsætning.

Skolen har lavet en tilbygning, hvor et ’kunstnerasyl’ er oprettet. Det betyder at en kunstner får lov til at bo og leve gratis på stedet i en periode og arbejde med egen kunst samt inspirere elever og lærere. Tilbygningen er energieffektiviseret med et træpilleanlæg, der erstatter eksisterende varmeforsyning.

Hjemmeside: www.brenderuphojskole.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Stationsvej 54
5464 Brenderup Fyn
DENMARK
Telefon:
64 44 24 14
E-mail:
kontor@brenderuphojskole.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.