LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Bæredygtighed v/Kjeld Hansen Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Kjeld Hansen er uddannet journalist, og driver det uafhængige konsulent- og kommunikationsfirma, BæreDygtighed, der rådgiver virksomheder, institutioner og private om omstilling til miljøvenlig produktion, forbrug, administration og levevis. Derudover holder Kjeld også foredrag og kurser.

Kjeld har udgivet kritiske reportager, dybdeborende journalistik og en række miljøbøger og derudover er han forfatter til den danske udgave af bestselleren Den Grønne Forbrugerguide (1990) og en stribe bøger om natur, miljø og forbrug.

Kjelds bog "Der er et yndigt land" - om Danmarks naturs tilstand – vakte stor opmærksomhed i 2003.,I 2008 udgav han "Det tabte land" - det store historiske værk om magten over den danske natur. Siden da har han arbejdet på det kombinerede bog- og netprojekt ”Folk og Fortællinger fra Det tabte Land”, der dels kan læses frit på nettet på adressen www.dettabteland.dk, dels udgives som et to-bindsværk på tilsammen 1600 sider og med mere end 4000 illustrationer.

Hjemmeside: www.baeredygtighed.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Tåstrupvej 31
4672 Klippinge
DENMARK
Telefon:
+45 56 52 22 70
E-mail:
kjeld@baeredygtighed.dk, baeredygtighed@vip.cybercity.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.