LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Borcher Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Designeren Christina Borcher grundlagde i 2008 BORCHER, som er en kollektion af tøj til kvinder. Ideen med BORCHER er, at tøjet skal være kunst til kvinder og få mere drama ind i mode verdenen. BORCHER er et sofistikeret mærke med masser af kant og elegance og de fleste designs optræder i farven sort netop for at få et mere dramatisk look. Designet er tidløst og unikt og når man køber BORCHER vil man få et unikt kvalitets design der holder en leve alder.

Når tøjet skal syes går Christina ud og vælger de bedste materialer hun kan finde og arbejder med meget smukke uld, silke og økologiske bomulds kvaliteter. Der bliver tænkt over den mindste detalje i tøjet og alle BORCHERS designs er foret med det fineste silke. Christina Borcher har Showroom bag det kongelige teater i hjertet af København.

Hjemmeside: borchersite.wixsite.com/borcher

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Ringstedvej 63
4440 Mørkøv
DENMARK
Telefon:
+45 20 68 00 26
E-mail:
info@borcher.net

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.