LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Bjarne Krog Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Bjarne Krog er økologisk landmand og indehaver af Krogagergård på Midtsjælland. Siden 1994 har Bjarne Krog sammen med sin hustru Kirsten Forsingdal drevet Krogagergård økologisk, og glæden ved denne driftsform er blevet større og større.

Det er et mere krævende arbejde, specielt i staldene, hvor alle dyr skal have mere plads og masser af ren halm at ligge i hver dag vinteren igennem. Alle dyr går naturligvis løse hele livet og sammen med andre artsfæller. Dette giver noget helt fantastisk kød, som bl.a. sælges fra Krogagergårds egen gårdbutik og webshop.

Gården er åben for besøg hele året efter forudgående aftale, da Bjarne Krog er af den overbevisning, at det er vigtigt med den stigende industrialisering af fødevareproduktionen, at man ikke glemmer, hvor fødevarerne egentlig kommer fra. Bjarne Krog viser og fortæller desuden gerne, om hvordan økologi praktiseres på Krogagergård.

Hjemmeside: www.krogagergard.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Ørnekildevej 22
4173 Fjenneslev
DENMARK
Telefon:
+45 57 80 94 57
E-mail:
Bjarne@krogagergard.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.