LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Birgit Hanne Madsen Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Birgit Hanne Madsen har, sammen med sin mand Per Uglebjerg Jensen et mindre biodynamisk landbrug ”Bakkedalen” med beliggenhed i Faaborg. Bakkedalen er et af de mindste biodynamiske heltidslandbrug i Danmark og har, foruden kvæg, får og geder, marker hvor der dyrkes frugter og grøntsager.

På Bakkedalen er der en gårdbutik ”På Torvet” hvorfra man kan købe årstiderne frugt og grønt. Man kan også vælge ugentligt at få leveret en frugt- og grøntsagskasse i forskellige størrelser. Som betaling for kasserne må modtagerne så ud og hjælpe til på markerne nogle søndage i de travleste sæsoner.

Hjemmeside: www.bakkedalen.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Tværgyden 1
5600 Faaborg
DENMARK
E-mail:
bakkedalen@bakkedalen.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.