LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Bent Højgaard Andersen Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Gården ”Anesminde” ligger i Vesthimmerland ved Løgstør og drives som økologisk mælkeproduktion af Bent Højgaard Andersen. På gården findes både løsdriftsstald og malkerobotter, hvilket viser, at økologisk mælkeproduktion og teknologi sagtens kan gå hånd i hånd. Køerne på gården er af racen Sortbroget Dansk Malkerace. Om sommeren går de på græs og i vinterhalvåret går de i den 2400 m2 store løsdriftsstald.

Der har været gård og køer på ”Anesminde” siden 1874, selvom der er sket en del fornyelser siden dengang. Bent Højgaard Andersen omlagde i 1996 driften til økologisk produktion og leverer i dag mælk til Thise Mejeri.

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Engelstrupvej 5
9670 Løgstør
DENMARK
E-mail:
bha@anesmindebha.dk

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.