LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Begravelses Service ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Begravelses Service arrangerer begravelser og bisættelser, men foretrækker at betragte sig selv som begravelsesrådgivere og ikke bedemænd. Kernen i arbejdet er nemlig at rådgive efterladte, så de får mulighed for at sige farvel til deres elskede på den bedste måde. Begravelses Service rådgiver om, og hjælper til med at arrangere enhver form for farvel, uanset om der ønskes en begravelse i folkekirken, i andre trossamfund eller om det skal være en ateistisk/borgerlig begravelse. Begravelses Service tilbyder også professionel juridisk assistance i forhold til behandling af dødsboet i skifteretten.

Begravelses Services rådgivere har en lidt anden profil end den traditionelle bedemand. Rådgiverne har erhvervserfaring fra forskellige områder såsom finansiering, ejendomsbranchen, it-udvikling, antropologi, undervisning, coaching og kommunikation. Fælles for rådgiverne er ambitionen om at give en god service, lytte til kundens ønsker og dermed gøre en forskel for de efterladte.

Hjemmeside: www.begravelsesservice.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Smallegade 38 B
2000 Frederiksberg
DENMARK
Telefon:
70 11 24 07
E-mail:
annelise@70112407.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.