LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Baisikeli ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Baisikeli er en familieejet virksomhed, der sælger og reparer cykler i Danmark for at udvikle en bæredygtig cykelindustri i Mozambique. Fra de farverige lokaler ved Dybbølsbro generes overskud ved at udleje, sælge og reparere københavnske cykler. Det overskud betaler for indsamling af skrottede forsikringscykler, som sendes til Mozambiques næststørste by, Beira. Her sættes de i stand af lokale ansatte, der forvandler cyklerne til et billigt kvalitetstransportmiddel. Det giver flere i Beira mobilitet og flytter samtidig trafikanter væk fra deres forurenende motorcykler og over på den grønne jernhest. Både på det danske værksted og i Mozambique oplærer Baisikeli dets ansatte til cykelmekanikere. Uddannelse og vidensdeling er en vigtig del af visionen. Og på begge kontingenter skaber de arbejdspladser for folk, der ellers har haft lange udsigter til det.

Hjemmeside: www.baisikeli.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Ingerslevsgade 80-90
1705 København V
DENMARK
E-mail:
niels@baisikeli.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.