LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Bageriet Aurion A/S Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Aurion er et mølleri og et bageri i Hjørring. Virksomheden har siden 1974 forarbejdet biodynamiske og økologiske råvarer. Mølleriet formaler langt over et ton korn om året til et unikt melsortiment. Den daglige leder Jørn Ussing Larsen introducerede spelt på det danske marked i 1992. Spelten og de andre oprindelige kornarter udgør halvdelen af Aurions samlede salg.

Derudover fremstiller Aurion brød, pizza, småkager, kiks, frugtpålæg, mysli, grød, frugt- og flødeis samt chokolade. Produkterne sælges over hele landet i helsekostforretninger, special- og gårdbutikker.

Hjemmeside: www.aurion.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Guldagervej 525
9800 Hjørring
DENMARK
E-mail:
info@aurion.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.