LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Atheneskolen Børnehaver & Skoler (Kultur og undervisning)

Atheneskolen er en skole for højt begavede børn beliggende i Søborg ved København. På skolen forsøger man at tilrettelægge undervisningen, således at man skaber hele mennesker med hovedvægt på børnenes trivsel bl.a. gennem undervisning på et højt fagligt niveau. Atheneskolen lægger vægt på at børnene udvikles såvel fagligt som socialt.

Målgruppen omfatter børn, der er generelt højt begavede eller er højtbegavede på et særligt område. Elever optages på Atheneskolen efter en forudgående samtale med forældrene og fremlæggelse af resultatet af en anerkendt intelligenstest af eleven.

Atheneskolen har én klasse pr. klassetrin fra 0.-9. klasse.

Hjemmeside: www.athene-skolen.dk

Andre projekter i Børnehaver & Skoler

Læs mere

Adresse:
Rosenkæret 22 B
2860 Søborg
DENMARK
Telefon:
+45 33 73 19 11
E-mail:
kontor@athene-skolen.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Børnehaver & Skoler

Merkur arbejder for at det enkelte menneske i frihed får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi frie børnehaver, friskoler, efterskoler, højskoler, undervisningsinstitutioner og foreninger, der arbejder for at mennesker frit kan udvikle deres evner, så de kan handle ud fra egen indsigt.