LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Atelier'et A/S Bæredygtigt Byggeri & Energi (Økologi og miljø)

Atelier`et A/S, arkitekter maa/Danske ARK, er et arkitektfirma med beliggenhed i byen Lime på kanten til Djursland. Firmaet ejes og drives af Gitte Falk og Morten R. Knudsen, der begge er uddannet fra Arkitektskolen i Århus.

Gitte og Mortens vigtigste opgave er, i mødet med enhver bygherre, at ”fremkalde dennes vision”. De tegner, projekterer, rådgiver og laver udbud, fagtilsyn og byggeledelse. Derudover udfører de specifik indretning, design, bl.a. møbler og grafik i forskellige sammenhænge, samt farvesætning og udføring af lazeringer og stuccolustro arbejder.

Hjemmeside: www.atelieret.dk

Andre projekter i Bæredygtigt Byggeri & Energi

Læs mere

Adresse:
Hovedgaden 40
Lime
8544 Mørke
DENMARK
Telefon:
+45 86 97 49 00
E-mail:
atelieret@atelieret.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtigt Byggeri & Energi

Merkur arbejder for at fremme et byggeri og energiforbrug, der tager hensyn til miljøet og klimaet, og som giver huse, der er sunde at bo i. Derfor lånefinansierer vi solceller, vindmøller, bæredygtige byggevirksomheder, genanvendelse af byggematerialer og arkitekter, rådgivere og foreninger, som arbejder for et økologisk og bæredygtigt byggeri og en vedvarende energiproduktion.