LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Asterions Hus Kultur (Kultur og undervisning)

Asterions Hus beliggende i København, har eksisteret siden 2003 har igennem årene udviklet sit eget unikke, ekspressive udtryk, der tager udgangspunkt i appetitten, glæden og livets paradokser.

Asterions Hus søger ukueligt at få skuespillet til at balancere lige på kanten mellem det groteske og det realistiske, det forvirrende og det lettilgængelige, det komiske og det tragiske. Stilen er rå og ekstremt fysisk – nærmest akrobatisk eller dansende.

De har et bredt – og støt voksende – repertoire af forestillinger, der rammer børn og unge fra børnehaveklasse over gymnasiealderen til det voksne nysgerrige publikum.

Flere af forestillingerne tager udgangspunkt i klassiske eller historiske fortællinger såsom ’Lille Klaus & Store Klaus’, ’Herkules’ og Robin Hood.

Hjemmeside: www.asterionshus.dk

Andre projekter i Kultur

Læs mere

Adresse:
Refshalevej 320
1432 København K
DENMARK
Telefon:
+45 26 18 14 32
E-mail:
peter@asterionshus.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Kultur

Merkur arbejder for et frit ånds- og kulturliv og for, at det enkelte menneske får de bedste betingelser for at udvikle sine evner. Derfor lånefinansierer vi teater, musik, film, billedkunst, fonde og kulturforeninger, som arbejder for et frit ånds- og kulturliv og et civilsamfund, som er uafhængig af økonomiske og statslige interesser.