LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Arne Stentoft Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Arne Stentoft har siden 1995 arbejdet som uddannelskonsulent, facilitator og coach. Arne arbejder med at træne, efteruddanne og facilitere udviklingsprocesser for personalegrupper, ledere og individuelle personer. Gruppernes størrelse varierer fra 2-300 personer og udviklingsprocesserne kan være korte såvel som langvarige, alt efter behov.

Arne har stor erfaring med både offentlige institutioner, interesseorganisationer og private virksomheder. Arbejdsopgaverne har gennem tiden budt på udvikling af leder/medarbejderteams, samspillet på arbejdspladsen og formidling til medarbejdere, konflikthåndtering, feedback, kunde/borgerrettet kommunikation og meget mere.

Arne Stentoft er uddannet skuespiller, dramaleder, coach og han har en MA i voksenuddannelse. Hans seneste uddannelse er i EMCC certificering, som Senior Practitioner Coach.

Hjemmeside: www.arnestentoft.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Krabbesholmvej 3
4070 Kirke Hyllinge
DENMARK
Telefon:
30587785
E-mail:
arne@arnestentoft.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.