LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Antropologerne.com ApS Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Antropologerne.com er et konsulentfirma, der laver innovation, udvikling, servicedesign og forandring af mennesker, med den anvendte antropologi i centrum. Som antropologer er de specialister i at se både hele systemet og det enkelte menneske i en organisation. Gennem antropologiske studier belyses de ømme punkter og understøtter en positiv dialog og udviklingsproces.

Antropologerne.com hjælper med at forankre værdier hos organisationens medarbejdere, med at bruge mangfoldighedens potentialer, med kommunikation og samarbejde på tværs af afdelinger eller landegrænser samt med at udvikle en innovativ virksomhedskultur.

Hjemmeside: www.antropologerne.com

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Stauns 3
8305 Samsø
DENMARK
Telefon:
+45 28 11 20 10
E-mail:
ru@antropologerne.com

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.