LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Anne Juel Consulting ApS Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Anne Juel Christensen er uddannet ønolog (studiet af vin) fra universitet i Montpellier i 1992. Hun arbejder nu som vinmager på Dansk Vincenter i Avedøre og er freelance-journalist på magasinet Gastro, hvor hun skriver om mad og vin. I en årrække har hun været dansk chef for Sopexa, som promoverer fransk vin.

Hun er tidligere direktør for den nordiske del af Sopexa, det franske landbrugs afsætningsråd, der blev grundlagt i 1961 og arbejder for, at vi alle sammen skal nyde Frankrigs 365 gode oste, de tusinder af vine og alle de andre gode sager fra det dejlige land.

I fem år har hun også været PR-ansvarlig i Sopexa Norden og har i den egenskab organiseret smagninger af vine fra mange forskellige franske områder og været på utallige presserejser til Frankrig. Derfor kender hun også en god portion af den danske vinbranches aktører.

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Ærtevej 23 st.
2700 Brønshøj
DENMARK
Telefon:
+45 33 73 05 00
E-mail:
anne.christensen@sopexa.com

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.