LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Andelssamfundet ved Hjortshøj Jordbrug & Fødevarer (Økologi og miljø)

Andelssamfundet ved Hjorthøj nord for Aarhus, er et samfund af leje, andels- og ejerboliger. Målet er ansvarlighed i omgangen med medmennesker, ressourcer og natur.

Ideen til Andelssamfundet opstod tilbage i 1986, af en gruppe mennesker hvis mål var at omsætte teori til praksis og opføre et socialt og økologisk lokalsamfund. Samfundet har tilhørende land med køer, høns, heste og geder eller får, grøntsager samt kornmarker. Dette landbrugsland er åbent for hele Hjortshøj og de økologiske grøntsager er sat på andele og dyrene fodres og passes af frivillige.

Hjemmeside: www.andelssamfundet.dk

Andre projekter i Jordbrug & Fødevarer

Læs mere

Adresse:
Østergårdstoften 11
8530 Hjortshøj
DENMARK
Telefon:
+45 86 18 72 83
E-mail:
ksr@soevejen.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Jordbrug & Fødevarer

Merkur arbejder for at fremme et landbrug og en fødevareforædling, som tager hensyn til natur og miljø. Vi skal kunne producere fødevarer uden at undergrave muligheden for også at producere i fremtiden. Derfor lånefinansierer vi økologisk og biodynamisk landbrug, forædling og handel med økologisk og biodynamisk fremstillede fødevarer, naturprojekter samt foreninger med et økologisk/biodynamisk formål.