LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

All-Out English Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

All-out English tilbyder hurtig og fleksibel oversættelse og korrekturlæsning til små og mellemstore virksomheder, primært engelsk og dansk. Faste kunder omfatter Merkur, Denne Uges Bornholm, Gametools, Weilbach Forlag og Forsvaret. All-out English leverer sprogarbejde inden for mange sprogdomæner, såsom regnskab og akademiske tekster/artikler i den mere tekniske ende samt mundrette oversættelser til journalistik og reklame i den anden ende af sprogspektret.

All-out English drives af Dan V. Herron, dobbelt statsborger i Danmark og USA. Dan har arbejdet de sidste 7 år som freelance sprogkonsulent og lærer på Søværnets og Flyvevåbnets officersskoler.

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Schleppegrellsgade 10
2200 København N
DENMARK
E-mail:
vanherron@gmail.com

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.