LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Algreen arkitekter maa Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Algreen Arkitekter ejes og drives af Arkitekt MAA Charlotte Algreen. Virksomheden løser opgaver, inden for nybygning, tilbygninger og renovering af eksisterende ejendomme. Desuden har virksomheden tegnet haver, pladser og en enkelt naturlegeplads.

Charlotte Algreen er konsulent på bæredygtighedsområdet. Hun besidder omfattende viden, erfaring og efteruddannelse på området. Bæredygtighed er et luftigt begreb, derfor er det vigtigt at vide, hvad der virker med udgangspunkt i den pågældende kontekst.

Virksomheden tilbyder helhedsorienteret rådgivning og arbejder med løsninger ud fra et langsigtet perspektiv, der tager bygningernes fremtidige drift og vedligeholdelsesomkostninger med i betragtning.

Ønsket er at skabe tidløs og bæredygtig arkitektur, der virker i dagligdagen og skaber sammenhæng mellem, funktion, materialer, mennesker og omgivelser. Samt sikrer at bygherren/brugeren får et professionelt modspil på sine ideer, der hjælper til en god følelse af sikkerhed i beslutningerne.

Algreen Arkitekter har kontor på både Bornholm og på Østerbro i København.

Hjemmeside: www.algreenarkitekter.dk

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Akacievej 24
2830 Virum
DENMARK
Telefon:
+45 56 48 30 03
E-mail:
ca@algreenarkitekter.dk

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.