LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Akupunkturskolen Medicin & Behandling (Kultur og undervisning)

Akupunkturskolen har siden 1990 udviklet et koncept inden for uddannelse af akupunktører, der integrerer den højtudviklede østlige lægekunst "Qi Gong, urtemedicin" med den moderne kultur i Vesten - nemlig det etablerede sundhedssystem. Akupunkturskolens primære fokus er at uddanne akupunktører på højt fagligt samt etisk niveau. En stadig vigtigere del af skolens virke er dog at tilbyde overbygningsforløb, enkeltstående kurser, workshops, camps etc.

Akupunkturskolen henvender sig til behandlere inden for komplementær medicin men også til behandlere i det etablerede sundhedssystem, såsom jordmødre, sygeplejersker, læger, psykologer, fysioterapeuter etc.

Hjemmeside: www.akupunkturskolen.dk

Andre projekter i Medicin & Behandling

Læs mere

Adresse:
Wildersgade 56 1.tv
1408 København K
DENMARK
Telefon:
+45 47 56 66 36
E-mail:
info@akupunkturskolen.dk

Hjemmeside

Kultur og undervisning
Medicin & Behandling

Merkur arbejder for størst mulig åndsfrihed i medicin og behandling, herunder muligheden for selv at vælge behandlingsform. Derfor lånefinansierer vi sagligt velfunderet alternativ behandling, antroposofisk behandling/medicin og uddannelsessteder og foreninger, der arbejder for at fremme en helhedsorienteret behandling af mennesker.