LUK Sitet Mine Penge Gør Gavn bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse.
Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Aftryk I/S Bæredygtig Produktion & Handel (Økologi og miljø)

Aftryk er en konsulentvirksomhed, der arbejder for organisationer, offentlige institutioner og private virksomheder. De arbejder med kommunikation, kampagner og organisationsudvikling og har blandt andet løst opgaver for kunder såsom HF-kurserne i Århus, Langkær Gymnasium og HF samt Tårnby kommune.

Deres arbejde er baseret på, at god kommunikation grundlæggende handler om at få de gode historier fortalt og grundfæstet på den rigtige måde. Hos Aftryk I/S hjælper de deres kunder med at fokusere deres budskaber, så kommunikationen foregår tydelig og gennemtrængende.

De ved samtidig, at god kommunikation kræver god organisering. Derfor arbejder de med langsigtede strategier og kampagnestyret storytelling, hvor organisationens enkelte dele spiller klart definerede roller i det fælles projekt.

Hjemmeside: www.aftryk.com

Andre projekter i Bæredygtig Produktion & Handel

Læs mere

Adresse:
Højbjerggårdsvej 63
2840 Holte
DENMARK
Telefon:
+45 60 61 34 84
E-mail:
kontakt@aftryk.com

Hjemmeside

Økologi og miljø
Bæredygtig Produktion & Handel

Merkur arbejder for at fremme et erhvervsliv, som tager hensyn til mennesker, natur og miljø. Derfor lånefinansierer vi produktions-, håndværks- og servicevirksomheder, fair trade, naturgenopretnings-projekter og foreninger, som arbejder for bæredygtig produktion og handel.